Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

CoD help quick


  • Please log in to reply

#1
CoD masta

CoD masta

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
i have a problem with booting up CoD. when itry to get on single or multi it says configure_mp.csv not found. it is very fustrating :) plz help :) i have tried uninstalling and then reinstalling even with no programs running then rebooting comp. and i have wiped my C: drive clean and this problem persists :tazz:

Edited by CoD masta, 17 August 2005 - 09:03 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Vision

Vision

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
I say re-install :tazz:
  • 0

#3
CoD masta

CoD masta

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts

i have a problem with booting up CoD. when itry to get on single or multi it says configure_mp.csv not found. it is very  fustrating :)  plz help :) i have tried uninstalling and then reinstalling even with no programs running then rebooting comp. and i have wiped my C: drive clean  and this problem persists :tazz:

View Post

and it was not on drive D:
  • 0

#4
CoD masta

CoD masta

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts

I say re-install :)

View Post

only problem idid that :tazz:
  • 0

#5
CoD masta

CoD masta

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts

and it was not on drive D:

View Post

and it works on this comp because i do not have a windows 98(i just put that so i could hurry up and ask for help)
  • 0

#6
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
reinstall the game (this is a legal version right?). apply the 1.5 patch. then run the pbweb to update punkbuster. there is a config_mp.cfg but no file listed by the other name. however it appears to be caused by a corrupted file during install. uninstall the game. reboot the pc. delete the install folder. reinstall the game. apply the patch and update punkbuster.

just to clarify this is a legit version, not a cracked copy.
  • 0

#7
CoD masta

CoD masta

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts

I say re-install :tazz:

View Post


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP