Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

blinking desktop


  • Please log in to reply

#1
carlosm1

carlosm1

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
After recently removing the alemod.e.dll virus my desktop refused to run certain programs; control panel help etc. They would work in safe mode. Now all of a sudden my desktop is repeatedly blinking every couple of seconds.In safe mode it just keeps going to the "are you sure you want to run safe mode" box. Can you pleae help
  • 0

Advertisements


#2
Les1451

Les1451

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 165 posts
Bit of a long shot but try uninstalling then reinstalling your graphics card / display adapter.
  • 0

#3
RockyIV

RockyIV

    Banned

  • Banned
  • PipPipPip
  • 710 posts
Or even just updating your drivers from the driver's website!
RockyIV
  • 0

#4
Guest_Tony_*

Guest_Tony_*
  • Guest

After recently removing the alemod.e.dll virus my desktop refused to run certain programs; control panel help etc. They would work in safe mode. Now all of a sudden my desktop is repeatedly blinking every couple of seconds.In safe mode it just keeps going to the "are you sure you want to run safe mode" box. Can you pleae help

View Post



Hi carlosm1,

My name is Tony_1983, welcome to Geeks To Go.

If you want to make sure that your computer is completly clean from the virus that you last removed from your computer and make sure your system is clean Please Click here and follow the instructions carefully..

Edited by Tony_1983, 03 September 2005 - 11:27 PM.

  • 0

#5
krencik

krencik

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
had same problem after removing the virus. I reinstalled service packe 2 and went away
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP