Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Noise from onboard sound when nothing is playing


  • Please log in to reply

#1
csu266

csu266

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
I have an ASUS A7V8X-X mobo with onboard sound. Problem is, with my speakers on, volumes up and nothing playing, I get some feedback noise for some reason. This noise is also there when listening to music/movies/dvd's etc. Its really annoying, especially if using headphones. I am not sure what the problem is, I have the drivers for it and its still the same. Please help!
  • 0

Advertisements


#2
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Double click on the volume icon next to the clock in the systray and turn the volume all the way down for the LINE IN. You should now not hear any static :tazz:
  • 0

#3
csu266

csu266

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
Tried that and there is still static. I do not have a mic connected to the comp either.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP