Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet explorer issues


  • Please log in to reply

#1
tsimard

tsimard

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
I'm not sure why this is happening, but some websites will not work in their entirety and I think it's my computer, not them. For instance, weather.com comes up, but without many graphics and icons. Same with many websites. And I can't even access any hotmail.

Also, my windows media player seems to be having trouble too. Any time I try to open it, it says "an internal application error has occured."

I noticed these changes after I downloaded some Dell support updates. I restarted the computer and then these issues arose. I figured I'd come to you guys for help first since you know more about what you're talking about. Thanks!
  • 0

Advertisements


#2
chirp

chirp

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 93 posts
Hey sorry i dont have a full soultion yet i'll look more into it or someone else will help you, but for now i sugest that u install firefox web browser http://download.mozi...=win&lang=en-US it works really well for me
  • 0

#3
Johanna

Johanna

    The Leather Lady

  • Moderator
  • 3,038 posts
Can you use System Restore to go back to a date before the Dell Updates?

Johanna
  • 0

#4
tsimard

tsimard

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 8 posts
Firefox works great, thanks. But system restore does not work, actually.
  • 0

#5
cleverboy12

cleverboy12

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 687 posts
Have you created restore points or have you reinstalled recently ?
  • 0

#6
tsimard

tsimard

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 8 posts
I have recently reinstalled.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP