Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Runtime Error 141 and 83 with AIM and Office pro


  • Please log in to reply

#1
MontyDad

MontyDad

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
For over 6 months I have been successfull running windows XP with AIM version 5.5.3415 (I use this version because I am also using Middleman to log my AIM's.) I have also been running Office Professional 2003. All was fine.. then I installed a new hard drive, replace my C drive. I reinstalled everything. I then downloaded a Trial Version of Office 03 from the web site.. and the same version of AIM. And again - everything was PERFECT. Then.. I purchased Office Pro 2003 and Installed THAT version from CD.

NOW - everytime I start AIM I get two runtime errors: the first is Runtime Error 141 and the second is runtime error 83. When I look at the debugging script I can tell these erros seem to be connected to the Flash component of the AIM. But I don't really know becuase I am not a coder.

Here's what I have done to test this or try and solve it myself. 1) I have uninstalled Office and AIM. I reinstalled both. Still happens. 2) I unistalled office and kept AIM, still happens. 3) I reverted back to a system date prior to my installation of Office Pro from CD and opened AIM - everything is fine and working, but I don't have Office on my PC.

Any suggestions?

Thank you.
  • 0

Advertisements


#2
MontyDad

MontyDad

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
One more thing..

I just reinstalled Office Standard 2003 Trial version from WEB and all works fine. So the issue is with the version of Office 2003 pro from the CD I purchased.. which may be older than what I downloaded from net?????

Appreciate any advice. Thank you.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP