Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Microsoft Anti-Spyware Beta problem initializing


  • Please log in to reply

#1
paulcassell

paulcassell

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I installed MS Antispyware (Beta) as an administrator on
an Windows 2000 computer. It works fine for an Administrator.

When Power Users log on, however, the program does not
initialize and generates the error code (0xc0000022).
Nor can I launch the program by clicking on its program
icon while logged in a Power User.

I am unable to find anything that provides a work around
for this problem.
Suggestions?

One clue: This started after installing a legit program that updated 1 of 6 files (I'm not sure which one):
C:\WINNT\SYSTEM32\VB6STKIT.DLL
C:\WINNT\SYSTEM32\COMCAT.DLL
C:\WINNT\SYSTEM32\STDOLE2.TLB
C:\WINNT\SYSTEM32\ASYCFILT.DLL
C:\WINNT\SYSTEM32\OLEPRO32.DLL
C:\WINNT\SYSTEM32\OLEAUT32.DLL
C:\WINNT\SYSTEM32\msvbvm60.dll

Thank you.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP