Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

XP won't recognize slave


  • Please log in to reply

#1
radkitten

radkitten

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Okay, so I've been here looking and have not found a solution.

I just reformatted my master drive with windows XP Pro. I partitioned it as NTFS and booted up fine. But, now my slave drive is no longer recognized. I checked in Bios and it is being recognized there, all cables and jumpers are set properly on both hard drives and now I'm stuck. XP just will not recognize the drive. What can I do?

[edit]

I've now gotten it to where it does show up under Computer Management > Disk Management > as Disk 1. It says it's online, has the right spacial amount, but it's unallocated :-/.

Edited by radkitten, 21 September 2005 - 11:30 PM.

  • 0

Advertisements


#2
darth_ash

darth_ash

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,382 posts
Did the slave-drive previosuly have any data on it?
  • 0

#3
radkitten

radkitten

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
It hasn't ever had on OS on it, but it does have all my backup files on it heh.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP