Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

dhcp client does not start automatic


  • Please log in to reply

#16
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
if you didn't rebuild, I wouldn't mind seeing a copy of this key

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dhcp
  • 0

Advertisements


#17
lakerfan07

lakerfan07

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 8 posts
gerryf.

Not sure what you're looking for. I went to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dhcp and not sure what string you want to see. Please let me know!!!

Thanks.
  • 0

#18
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
right click and export the whole thing to a reg file, zip it up and attach.
  • 0

#19
tapasman

tapasman

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
my systems is doing the same exact thing upgraded from win2k pro to winxp pro and now none of the automatic services are starting. I must do it manually. I have checked all the settings for services in the services.msc and they are set as recommended. Is there a "non-plug and play driver settings" list? ie I have dmboot that is disabled what should it be? etc etc :tazz: I cannot export those settings for you.....

Edited by tapasman, 25 September 2005 - 01:59 PM.

  • 0

#20
tapasman

tapasman

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

my systems is doing the same exact thing upgraded from win2k pro to winxp pro and now none of the automatic services are starting. I must do it manually. I have checked all the settings for services in the services.msc and they are set as recommended. Is there a "non-plug  and  play  driver  settings" list? ie I have dmboot that is disabled what should it be? etc etc :tazz: I cannot export those settings for you.....

View Post

OK I checked all dependancies and set everything that match and hidden plug and play drivers to automatic on the ones that needed it and restarted, still getting the same, no automatic services are starting automatically. Although now there is no stalling or long wait as services start as there was before, boom they start fast. but not automatically. :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP