Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Frontpage Backgorund music won't work, help!


  • Please log in to reply

#1
higby88

higby88

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 61 posts
I just added a WAV file for my background music in Frontpage by going to page properties, then directed it..... It plays when I view it in my browser but not when I load my page up. WHat is Wrong?????
  • 0

Advertisements


#2
lil_cat_luver

lil_cat_luver

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 296 posts
You might have put the wrong url. For example, you had the wav files in a folder on your hard drive, and put the link as folder/music.wav and when you uploaded it, you uploaded everything to the root drive (or vice versa). The music can't be found therefore won't play. If that's the situation, all you need to do is change the url. If not, then I have no idea.

Edited by lil_cat_luver, 24 September 2005 - 07:12 PM.

  • 0

#3
Allsortgroup

Allsortgroup

    I SPAMMED Too Much!

  • Banned
  • PipPipPip
  • 905 posts
Have you fixed it yet? :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP