Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

WinMX operating problems [resolved]


  • Please log in to reply

#1
Al Prather

Al Prather

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I was having problems getting WinMX to connect, but finally got that worked out through my ISP technical support. However, now I cannot get any searches accomplished. I type in an artist's name or a song title and click search and it says it is waiting for search results, but none ever come through.
  • 0

Advertisements


#2
Al Prather

Al Prather

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts

I was having problems getting WinMX to connect, but finally got that worked out through my ISP technical support.  However, now I cannot get any searches accomplished.  I type in an artist's name or a song title and click search and it says it is waiting for search results, but none ever come through.

View Post


  • 0

#3
Al Prather

Al Prather

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts

I was having problems getting WinMX to connect, but finally got that worked out through my ISP technical support.  However, now I cannot get any searches accomplished.  I type in an artist's name or a song title and click search and it says it is waiting for search results, but none ever come through.

View Post

Since posting my original problem about completing searches, I have learned that if I open WinMX with a secondary connection, the search feature works. It must be something about my DSL connection, but I don't understand it. I just know that is what I have to do to complete a search. If I open with my primary connection only, the search never completes.
  • 0

#4
grendel

grendel

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
:tazz:
i'm having exactly the same problem that i only get search result by using secondary connection, if i use primary connectoin, i don't get anything.
if anyone knows how to solve this problem, please help!!!!!!!!
thanks a million
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP