Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Magix Music Studio 2005 question


  • Please log in to reply

#1
dkant

dkant

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have a very strange problem that has been an annoying problem ever since I have started using Magix Music Studio 2005 deluxe. The problem is the following:

I start a new project. I record all the tracks for the project. I then save the project and close it. When I go back to open it at a later time and click the play button, the sounds for each track/instrument are not what they should sound like. They sound almost flat/hollow. Only AFTER I click on each of the tracks individually and THEN click play does it sound right.

I don't know if anyone else uses this product and if they have had the same problem or not, but hopefully someone has. :tazz:

Thanks,

dkant

Edited by dkant, 08 October 2005 - 04:50 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP