Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

MCI Error


  • Please log in to reply

#1
Neosovereign

Neosovereign

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
MCI Error
mmsystem263 This is not a registered MCI Device

I get This message when I start up Age of Empires 2 and the video trys to play. I've come to the conclusion that the video file is probably and .avi file(I get the message trying to play a video file)(anime) and I'm at my wits end trying to figure it out. :tazz:

Edited by Neosovereign, 11 October 2005 - 06:29 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Hi Neosovereign! Welcome to G2G!

Take a look at this link. It details the problem you are having exactly and it also gives a possible resolution to fix it.

Let me know if this solves your problem or if you still need more help.

Fenor
  • 0

#3
Neosovereign

Neosovereign

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Nope sadly that didn't fix it, I think microsoft doesn't care any about ME :tazz:
I thought it might be the win.ini but I had everything in the sample part...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP