Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Fasttrack Controller


  • Please log in to reply

#1
Mattybumba

Mattybumba

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 20 posts
Hey guys,

just built my dads computer with a sata harddrive. started it up and works fine, except when loading before it goes into xp, a message appears saying, "No Drive attached to fasttrack controller, the BIOS is not installed" :)

I have no idea wat this means. Any help would be greatly appreciated.

Thanxs

:tazz:
  • 0

Advertisements


#2
Tyger

Tyger

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts

Hey guys,

just built my dads computer with a sata harddrive. started it up and works fine, except when loading before it goes into xp, a message appears saying, "No Drive attached to fasttrack controller, the BIOS is not installed" :)

I have no idea wat this means. Any help would be greatly appreciated.

Thanxs

:tazz:


That's perfectly normal. The BIOS isn't installed unless there is a bootable drive attached to the bus.
  • 0

#3
MichaelR

MichaelR

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi All:
Without doing anything to my computer I get the same message message during bootup. At boot up I don't get the scroll down of whats been loaded but he machine does load everything and operates as it should.
What could have happened to suddenly make this happen?
Michael
  • 0

#4
Tyger

Tyger

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts
For either of you, don't worry. I'm on a machine right now that I've put an scsi controller in, and I get the same message every boot. If you don't put an scsi drive in a machine with a controller you get that message.

Edited by Tyger, 24 October 2005 - 01:58 PM.

  • 0

#5
Leighton III

Leighton III

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I just started getting the same message after a year of not seeing it. Also, once windows boots I get the "new hardware found" message and it wants me to locate and install the drivers for this "mystery" piece of hardware that windows has found. Any ideas?
  • 0

#6
Leighton III

Leighton III

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Bump...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP