Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows XP loss of sound


  • Please log in to reply

#16
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Is there any items with yellow exclamation/question marks in the DEVICE MANAGER?

Fenor
  • 0

Advertisements


#17
nArCkY

nArCkY

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
nope, and same stuff there as last time you asked for the list =)
  • 0

#18
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Go into the CONTROL PANEL and double click ADD NEW HARDWARE. Let it search for items automatically and let me know if it finds anything.

Fenor
  • 0

#19
nArCkY

nArCkY

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
k, did that, the wizard pops up, searchs, and asked if w/e i'm trying to install has been connected recently, i say yes and let it go (when no it says turn off comp and plug it in or w/e =P) then it brings up a list, when i click next on all of them it says "working properly" so i go to the bottum and use "add a new hardware device" did both the let it find it and install and advanced i look for it, on the recommended let them do it it takes me to a new list, i go under "Sound video and game controllers" everything is working properly, on advance everything is working properly lol...err anything specific u wanted me to do? i kinda just guess on what to do ^_^

-nArCkY
  • 0

#20
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Go to Windows Update and click on the CUSTOM button. After it finishes searching for updates for your computer, tell me if there is anything listed under the HARDWARE heading, which is located on the left side of the screen just below the OPTIONAL heading.

Fenor
  • 0

#21
nArCkY

nArCkY

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
wierd...like 30 mins ago i did a update again while waiting for a responce...and it said nothing now i have a audio thing under high priority...and yup it works now...err any reason it didnt show up? and uhh any clue why this keeps happening? lol also Thank you tons fenor, /vote fenor president
  • 0

#22
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Did you happen to click EXPRESS last time instead of CUSTOM? Because if you click EXPRESS it only shows you the HIGH PRIORITY updates and not the optional or hardware updates that are available.

But your sound is working now? Good :tazz:

Fenor
  • 0

#23
nArCkY

nArCkY

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
nope possitive, accualy after my reboot, i never used exspress =P
  • 0

#24
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
But your sound IS working now? LOL I sound like a broken record.

Fenor
  • 0

#25
nArCkY

nArCkY

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
haha yea, it does, i was just asking if u know why it was happening, seems a lil wierd, also, where do you learn all this stuff? lol
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP