Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Google Adsense


  • Please log in to reply

#1
TheBrotherhood313

TheBrotherhood313

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 127 posts
Seems as though someone put the Google Adsense coding in the wrong spot or forgot a bit of the coding. Near the top all i see is
vars['adsense_enabled'] == 1 && Object->member['g_adsense'] == 1 && !in_array(Object->input['act'], explode(',', Object->vars['adsense_hide_areas'])) && !in_array(Object->input['module'], explode(',', Object->vars['adsense_hide_areas']))">
Im just guessing you forgot to close the tag or something :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Thanks for the post.

Seems fine for me in IE and FF when logged in as a member or guest. What browser are you using?
  • 0

#3
TheBrotherhood313

TheBrotherhood313

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 127 posts
FireFox v1.5 Beta 1
I actually dont think any Google Ads are showing when im using FireFox as they arent working on my site either.
I just checked Opera and they are working fine.
So nevermind, guess its just a problem with my FireFox :tazz:
  • 0

#4
Antartic-Boy

Antartic-Boy

    Visiting Staff

  • Visiting Consultant
  • 1,120 posts
I think that it's maybe because it's beta version, try with Firefox 1.0.7..
  • 0

#5
TheBrotherhood313

TheBrotherhood313

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 127 posts
I have upgraded to FireFox v1.5 Beta 2 and this was after i deleted all of my FireFox files.
I can now see the Google Ads just fine. Although there is still coding above them. Its only in FireFox though. No big problem, just pointing it out. If others here use Beta 2, they may see the same thing.

Here, take a look for yourself.
FireFox:
Posted Image
Opera:
Posted Image
  • 0

#6
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
I have to assume it's still a beta issue with FireFox, but I'll download and check it out.

What you're seeing is not actually Adsense code, but HTML logic that is used to determine which pages and user groups display the ads.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP