Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Visual c++ runtime error


  • Please log in to reply

#1
canonphotographer

canonphotographer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have been using Zoom Browser Ex 4.1 for some time now. A few days ago, I attempted to print a photo and got an error message: " This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way." The message is in a box titled: Microsoft Visual C++ Runtime Library. I also can no longer download photos from my Canon Power Shot digital camera. I removed Zoom Browser ex and reloaded from the orginal CD but got the same results. How can this situation be corrected? Thank you!

My operating system is Windows XP.

Edited by canonphotographer, 15 October 2005 - 08:37 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Tyger

Tyger

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts
Do you by any chance have the Google toolbar? It can cause runtime errors. Also, what other software might you have installed that would conflict? You can check in System Informatioin for software conflicts.
  • 0

#3
canonphotographer

canonphotographer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi, Tyger:

I have the toolbar but it is not installed and I am not using it. Please tell me how to look for software conflicts. Also, I am unable to access System Information under Accessories. I only get a blank screen?

Edited by canonphotographer, 15 October 2005 - 03:48 PM.

  • 0

#4
Tyger

Tyger

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts

Hi, Tyger:

I have the toolbar but it is not installed and I am not using it. Please tell me how to look for software conflicts. Also, I am unable to access System Information under Accessories. I only get a blank screen?


Starting to sound like you may have picked up some malware. You may want to go through the tests at the malware forum and post a log there.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP