Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

633 error

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

when i try to use my modem i get a 633 conflict/already in use error
been googling and chating but to no avail
most say rename telephon.ini, and run tapiini.exe but i dont seem to have that exe on my system
the modem will work w/ aol, as a wan/ppp(slip) connection
device manager says modem is installed and working correctly
no icon in network connections
reinstalled both modem & drivers
no answering/fax machine software running(or installed)
dont see any suspect software running in msconfig(tho im no expert)
have scanned for virus, trojan, dialers
win xp
modem is no name compusa

any help would be greatly appreciated,
  • 0




    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,089 posts
Hi and welcome to Geeks to Go. I did a search over at M$ for 633 conflict and found this:
There were other hits as well if this is not the one you need.
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP