Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Add/Remove Error message!


  • Please log in to reply

#1
Inu-Ya

Inu-Ya

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
I'm getting an error when I try to go in Add/Remove. This has *JUST* Happen. I have no Spyware and No viruses! what could have caused this? I have never seen this. i'm running Microsoft Windows Xp Prosessional Sp2 with 512MB of RAM. If I missed any Info. please inform me. I have Ccleaner to remove programs.
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If it just one programme you could re-install it, reboot and then remove it
  • 0

#3
Inu-Ya

Inu-Ya

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 60 posts

If it just one programme you could re-install it, reboot and then remove it

What you mean? Your telling me to just use Ccleaner? I'm wondering why all this just happen? Hmm... I have been changing my Visual back and forth but, I'm sure that can't be the problem. Any more advice?
  • 0

#4
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If you go to remove one programme and it gives you the error then you can re-install the one programme then use CCleaner or add / remove to uninstall it
  • 0

#5
Inu-Ya

Inu-Ya

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 60 posts

If you go to remove one programme and it gives you the error then you can re-install the one programme then use CCleaner or add / remove to uninstall it

lol, I have to laugh here sorry. Seems that this Visual was interfearing with Add/Remove. Here the link: http://www.xptheme.i...cfm...- Final / (Sorry the Link Icon didn't work :tazz: ) Anyways this is rather odd that a Visual would do this. I'm not using SytleXp. I was followed to do the uxtheme.2900.2180.zip file thing whitch for me works rather fine but that Visual is the first one to ever do that. I'm fine now. This is fixed.

Edited by Inu-Ya, 22 October 2005 - 10:15 PM.

  • 0

#6
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Thank You for letting me know
  • 0

#7
Inu-Ya

Inu-Ya

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 60 posts

Thank You for letting me know

No problem. I'll try not to do that again. I'll just find a visual similar to that one
:tazz:

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP