Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows XP video card problem


  • Please log in to reply

#1
erik567

erik567

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 82 posts
http://img456.images...apherror0gh.png

I have an ATI radeon 9800, dell dimension 4600, 2.6ghz, 512 ram, windows XP home.

It did that around 3 times in 10 minutes, then i noticed more frame lag, but didnt get that message. When i clicked send error report it brought up an internet wizard, since i dont use Outlook Express.

I am not sure what to do!
  • 0

Advertisements


#2
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Hi erik567...Welcome to G2G!

Have you tried turning the video acceleration down slightly?

Right click on the "Desktop" and choose "Properties". Click on the "Settings" tab and then click the "Advanced" button at the bottom. Click on the "Troubleshoot" tab and, if the slider is fully to the right, move it down one notch. Apply the settings and click "Ok"

Let us know if this helps...

wannabe1
  • 0

#3
erik567

erik567

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 82 posts
i will try this if it pops up agian. Thanks!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP