Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Presario 7470 "No Signal Input"

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Hi everyone,

I have a Presario 7470. The computer starts fine (though slowly) and runs for a while. Then the monitor goes blank and the power light on the monitor turns yellow. The power status light on the front of the computer turns amber. When the power switch on the front of the monitor is pressed the switch itself turns green and the message "No Signal Input " is present. The computer is running normally i.e the hard drive activity light is green, fan is running etc. If I shut the computer down using the power switch on the front of the unit then the computer restarts normally and the whole problem reappears later.

thanks for all the help.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP