Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

"NO CD BURNER FOUND" message


  • Please log in to reply

#1
munky81

munky81

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
When i try to burn a CD it said no CD recorder found. I am running WinME the burner is Philips CDD4851 CD-R/RW. I am using Easy CD Creator 5. Any ideas on why the burner is not found, when i insert a cd it reads it ok it's just not recognized as a burner.
  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
has the cd ever worked as a burner? or is this the first time you've installed it?
can you right click on my computer > manage > device manager?
look for any yellow ? or ! within device manager
  • 0

#3
munky81

munky81

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
it worked fine before, and yes there is a yellow ! in the device manager
  • 0

#4
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
next to what?
  • 0

#5
munky81

munky81

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
next to the philips cdd 4851 cd-r/rw
  • 0

#6
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
double click it in device manager...and report what it says
  • 0

#7
munky81

munky81

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
i forgot what it said, the problem is on my home pc i am at work right now.... i will check it out and post it when i go home later on
  • 0

#8
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
it's probably gonna say something about a driver....you can go to the phillips website and download the drivers and firmware for your drive and install those...it may fix the problem
  • 0

#9
munky81

munky81

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
ok i will give that a try...thnx
  • 0

#10
munky81

munky81

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Went home yesterday went to the philips website updated as instructed by the following link:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?mid=Link_Software&cat=PC_STORAGE_CA&sct=ZZ_PC_STORAGE_CA&scy=GB&grp=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR&ctn=PCRW1208K/00&slg=ENG&dct=FUS&did=ENG

WALAAAAH!! it worked... THANKS FOR YOUR HELP!!
  • 0

#11
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
congratulations!! :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP