Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Help! I Can't Open My External Hard Drive

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Okay, Here goes...

I have a external hard drive (160 GB Fantom, I've heard good things about them) and its been working fine for week. i bought it because i have about 15gigs of media and it was slowing down my laptop. I tranferred all of my music files to it and and tested it for a few days and then i deleted the original files from my laptop. well yesterday afternoon i had my computer on and the hard drive hooked up everything was fine. i had to goto work so i set my laptop to hibernate and left the hard drive on. i came home five hours later turned off the hard drive and disconnected it unplugged my laptop and packed it up for transport, i went to another dwelling (it was a very gentle ride to the location). i then set up everything according to procedure and turned on the hard drive and laptop. the laptop for some reason can't reboot out of the hibernation correctly, no big deal it does that from time to time. i try again, no luck, so i just boot it up from scratch. so when i my laptop is all ready to go i can't access my external hard drive. it is detected and is functioning properly according to my device manager. i have restarted many times, disabled and enabled the device, uninstalled the drivers (plug and play) and they reinstalled themselves, and even a system recovery i tried it on two other computers one laptop with windows xp home and a desktop with xp professional, the drive installed itself on both but i have the same result as i did with my own. AAAAHHHH this is killing me. My data is very important to me. PLEASE HELP PLEASE.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP