Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

missing links with firefox


  • Please log in to reply

#1
wright3279

wright3279

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 142 posts
I've switched back to IE to post this because I can't post it using Firefox. The icons "Add Reply" and "New Topic" are nowhere to be found when I use Firefox. What gives?
  • 0

Advertisements


#2
Jmody

Jmody

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 91 posts
Have you added any extensions to firefox. Like adblock or Noscript. If so, check the setings for them. I had the same problem with adblock. I accidently blocked a link and couldnt see certain things.
  • 0

#3
wright3279

wright3279

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 142 posts

Have you added any extensions to firefox. Like adblock or Noscript. If so, check the setings for them. I had the same problem with adblock. I accidently blocked a link and couldnt see certain things.



No I haven't added anything esle. I already had ad bloc, but turning it off does no good. I'm beginning to think it Geekstogo because other forums I go to, I have no problem. I'll just wait until enough people notice it and maybe something can be changed. To respond to your remark I had to switch to IE.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP