Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

grrr...Mcafee troubles


  • Please log in to reply

#1
japazo

japazo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have all the latest Mcafee products (Security Suite, Antivirus, Firewall, Anti-Spy, and Quickclean). When I first installed them they were working ok but with one small problem...I couldnt connect to update my product. I was recieving script errors. I googled this problem and came to the conclusion that I neded to update my script service to a newer version(5.6 for I.E.). Upon finishing the install and rebooting I found that not only did this NOT fix my problem but it made it about 100000 times worse! Now I recieve script errors with every attempt to launch, update, and even uninstall Mcafee products. Not to mention...I recieve an "Internal Error 2738." --->"Fatal Error During Installation" message when attempting to uninstall either Anti-spy or Quickclean. Ive become quite angered with this problem and went to some drastic measures to delete it...including deleteing all possible files from "Program Files" and deleting all registry keys but ot no avail. Ive come to my breaking point. Cant install, cant uninstall, cant repair install, I dont know where to go from here! If anyone has had similar problems please feel free to post here or contact me at E-Mail Address Removed Ill repost a Log after cleaning my computer incase it becomes that indepth but Im out of time for now. Id really appreciate any help! Thanks.

Error Message:(When Installing)

Line: 43
Char: 1
Error: Object Expected
Code: 0
URL: mcp://G:\VSc\Enu\vsoins.ui::default.htm


Please do not include an e-mail address in any post as you may get more contact than wanted

Edited by Keith, 28 November 2005 - 09:33 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP