Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

USB ports on new computer arn't working


  • Please log in to reply

#1
gekko

gekko

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Well I just bought a new computer, for the first few days the USB ports were fine, had the internet up and running etc. but then our of nowhere all 4 of them just stopped working. When I go into hardware information it says all of the USB root hubs are working fine, but none of them are actually working, so I cannot access the internet on my new computer anymore (I am using my old one now).

It's a Fujitsu Siemens computer, I e-mailed them and I am waiting for them to get back to me. Also whenever I start up the computer and log in, it says 'Please insert CDROM with file Virtual Truck program. Looking for file: D:\installs\TeraUSB\VTruck2.exe

Can any1 help? :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
tht

tht

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 55 posts
http://www.cableforu...php/t-1611.html


that will get rid of the virtual truck thingy

have you tried updating the drivers?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP