Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Slow loading website


  • Please log in to reply

#1
Maisie12

Maisie12

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Hi all!
I have this website that loads so slow it take 1/2 to 1 hour to load. It never times out.
It's Adobe Studio Exchange. It's the only website that does this.
I have cleared all internet files, and just about anything else I can find to speed it up.
No one else is having this problem, but me. Everyone whom I have asked to go to the site, say they have no problem.
It's driving me nuts! It's getting to the point now I just want to be able to load this site with no problems, forget about what I was going there for originally.
I have cable modem and run Windows XP
Thanks for any help you can give me.
Maisie
  • 0

Advertisements


#2
computerwiz12890

computerwiz12890

    Fixer-upper guy

  • Retired Staff
  • 1,802 posts
Hello and welcome to Geeks To Go!

Let's see if you have an infection.

Go to Trend Micro's Online Scanner and have your computer scanned by them. Disinfect or delete whatever junk Trend Micro finds. If Trend Micro finds any junk (other than cookies), restart your computer and see if your problem is resolved. If Trend Micro finds junk, let me know, even if your problem is solved. I always like to know the results. :tazz:
  • 0

#3
Maisie12

Maisie12

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Hi! I tried to run Trends online Micro Scanner, but it said I didn't have Java enabled or maybe installed. So I installed Java again. Because I know I have it installed, and the same message still comes up.
So I can't even run the scanner. What should I do?
  • 0

#4
warriorscot

warriorscot

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 8,889 posts
Are you using interent explorer to connect to trend micro it doesnt like other browsers.
  • 0

#5
Maisie12

Maisie12

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I used Mozilla and it ran over night. Took 10 and 1/2 hours.
My computer is clean! Wha Hoo for that! I have 3 different spyware programs. So what can we do now?
Thanks in advance for all the help!
  • 0

#6
Numb Remxed

Numb Remxed

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 490 posts
clear out your internet cache and cookies. Have you defragmented in a while?

And have you tried any other browsers to see if the problem persists?
  • 0

#7
Maisie12

Maisie12

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I have cleared out all the internet files and defraged the harddrive. I tried Mozilla and it still loads slow. My son tried it on his computer, in a different room, and that is slow in loading. But I tried it at my daughter's house and it loaded quickly. My son and I are sharing the internet connection through a wireless router. But it was slow loading before I set up the router.
It's really mystifiing. It's the only slow loading site that I try to visit.
  • 0

#8
Maisie12

Maisie12

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I guess no one can help me on this.
Because I have another web site that is doing the same thing.
Just slow loading. then after it finally loads and I click on a link, I have to wait another half hour or so.
Very frustrating.
Maisie
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP