Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

HELP!


  • This topic is locked This topic is locked

#16
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
so.....ten beeps.....pause....ten beeps? (i know this is a tedious round of questions...but it's important)
  • 0

Advertisements


#17
bongsaber69

bongsaber69

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts

so.....ten beeps.....pause....ten beeps? (i know this is a tedious round of questions...but it's important)

it doesnt sound like a pause after ten, all the beeps sound the same
  • 0

#18
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
hook everything back up the way you had it before we started....with the machine still unplugged from the wall..and turned off....take out the cmos battery (looks like a watch battery) and hold the power button on the machine in for about 5 seconds....put the battery back in...plug the machine back in and try to start up
  • 0

#19
bongsaber69

bongsaber69

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts

hook everything back up the way you had it before we started....with the machine still unplugged from the wall..and turned off....take out the cmos battery (looks like a watch battery) and hold the power button on the machine in for about 5 seconds....put the battery back in...plug the machine back in and try to start up

it still does the same thing again, it beeps then waits 5 seconds then beeps again, and doesnt show anything on the monitor
  • 0

#20
bongsaber69

bongsaber69

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts
ok nvm it works now, but it says some drivers are missing and i pushed ctrl q and it erased all my hard drive stuff and it says now "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" what do i do?
and thnx for your help dsenette
  • 0

#21
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
what?...could you please describe that a little better...when did you press ctrl Q?
  • 0

#22
bongsaber69

bongsaber69

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts

what?...could you please describe that a little better...when did you press ctrl Q?

i forget what it said sry, i shouldve told you what it was.. all it says now is insert boot disk, or insert awdflash.exe
  • 0

#23
bongsaber69

bongsaber69

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts
ok i think the problem is that it can only find one drive, cus it says it found only primary slave drive, wait now it can find secondary master too, but it should find 3 hard drives

Edited by bongsaber69, 20 December 2005 - 03:13 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP