Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Trouble with FPS rate


  • Please log in to reply

#1
Real Pacman

Real Pacman

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Okay, i have a Intergrated Graphics card, I have an Intel 82865g Graphics card or something a rather. I was able to play games like Call of Duty(main game i play) until the other day, i tried to run it at 125 fps and now i think it has screwed up the card. I have put it back down to 60 fps(the amount i used to easily get) but to no success. I now get about 10 fps...

Is this due to the accelerator on the card breaking or something?

Can i fix it?

*note
The graphics is on the same, resollution the same... everythings the same...

Any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
jrm20

jrm20

    System building expert

  • Retired Staff
  • 2,394 posts
The integrated graphics did not break..

You must have accidently changed something else.

On regular call of duty I have seen the game in action with intel integrated graphics.

in the video card options in the game, set everything to their absolute lowest.

If you know abit about graphics work your way up a hair each time.

I know for shure that everything should be set on low detail.

Edited by jrm20, 24 December 2005 - 11:38 PM.

  • 0

#3
Real Pacman

Real Pacman

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Yup, everything is on the lowest... always has been...
  • 0

#4
jrm20

jrm20

    System building expert

  • Retired Staff
  • 2,394 posts
I dont know what you have done. Did you type in the command manually into the console?

Try putting the settings back to their default settings, yes you will loose your multiplayer name and controls if you changed them but give it a try.

There is a setting in options to put all settings to their default settings, do that.

If it still doesnt work, reinstall the game.
  • 0

#5
Real Pacman

Real Pacman

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Still no cigar-o
  • 0

#6
Real Pacman

Real Pacman

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Any other ideas?

Edited by Real Pacman, 28 December 2005 - 07:39 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP