Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I.E. is not longer opening the websites at first try…


  • Please log in to reply

#1
Mariot

Mariot

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Until a week ago it was working perfectly then for some unknown reason to me it stopped opening the websites when asked for. Some times it only opens a URL after repeated “Enters” or “Go”. It’s the first time that this happens to me, I imagine that it might have to do with the DNS but not 100% sure. I did clean all cookies, registry and used 3 different Spy cleanners as well.

Any advice on how to get it to work again?

Thanks,

MJ
  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
How are you connecting to the internet? Dial-up or Broadband (if broadband, how are you connecting - Modem or router?)

This issue can be caused by a router or an issue with the Internet Provider as well as your computer.
  • 0

#3
Mariot

Mariot

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
I connect DSL with a Modem, is there a way to test service/modem/computer?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP