Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Problem with optical and hard drives

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
Im building my own PC and everything has been put together. When i started it up all of the fans spin abd everything seems to be fine. When the IDE cables to the hard drive and the optical drives (2) they work, they spin up and the optical drives open. When i connect the IDE cables to them and then power the PC up again, the stop working. Also i am no getting any kind of signal when a monitor is attached.
here are the specs if they are needed

Intel P4 3.2 ghz processor with Hyper Threading, 800Mhz FSB, 2MB l@ Cache
Sapphire ATI Radeon X1300 512MB Video card, PCI Express
Asrock 775 Dual-880 Pro
1 GB dual channell DDR2 pc5400 (667Mhz)
Dual, Dual layer DVD Burners
Seagate 300 GB Hard Drive
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP