Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

wierd router problems


  • Please log in to reply

#1
hookbone

hookbone

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hi, really sorry to bother everyone here with my first post, especially on a hackney old wireless problem. However, this one has me stumped, I've usually been able to tinker about with the Belkin and get it working fine but i have no idea what's happened here.

Firstly I'm getting all the lights when connected up, except the Data light (pwr, syn and wlan are all lit permanently green). I'm also getting my lan light on so it's all connected fine to the computer. I assumed when this was the case the server had just gone down and I'd have to wait a few days for it come back. However when I connected my old modem it worked fine. So I reconnected the belkin, all lights action and tried to look at the 192.168.2.1 thing in my browser but that times out. I tried from 192.168.2.1 to 192.168.2.5 in case i had changed it at anytime (i think I had) but none of them worked.
my ipconfig thing was

Windows IP Configuration


Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.5
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1

C:\Documents and Settings\Kenneth Robertson>


Am I typing in the right IP to get into the configure router screen? Is it possible the belkin is just bust? it can't be the password or username as it conked out totally unexpectedly while I was online.

thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
SpaceCowboy706

SpaceCowboy706

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,175 posts
Hello hookbone and welcome to G2G,

I am available in the Live Forum if you still need help. Just click the Live Chat link in the upper Right side of your screen and ask for spacecowboy. If you require just forum help then post back here.

  • 0

#3
hookbone

hookbone

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
thanks very much. I'd be grateful of any help that is on offer right now. I'm stumped and it means the laptop my brother uses is useless right now.
  • 0

#4
hookbone

hookbone

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
hi, spacecowboy, waited in the chat for half an hour and you were still gone. Sorry I couldn't stay longer to thank you more personally (it's 2am here though :S) anyway, resetting worked fine. I had to mess about with the lan settings a bit but eventually it all started coming together and I'm now back online with the Belkin.

you were great help. thanks again.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP