Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Windows Media Player

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
My OS is XP Prof. I use Windows Media Player (WMP) for video and audio functions. I use Sony headphones connected via a USB port in my Dell computer. Suddenly I have lost the audio function. Video is OK...but there is no sound when viewing stories or listening to music. I have checked the USB connection and that is OK. The WMP volume indicators are at normal sound levels...but there is no sound. Anybody have a solution? Thanks, Liam.
  • 0


Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Click start then control panel, click sounds speech and audio, click sounds and audio, check the volume tab for a sound device and audio tab to check it is set to the soundcard
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP