Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Missing Multimedia audio controller


  • Please log in to reply

#1
dbroemer

dbroemer

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
:tazz: Hi - first time user. Im missing Multimedia Audio Controller, after I deleted a number of children's games off my computer. Tried to uninstall under device mgr and restarted. Still won't work. Cannot get sound on computer.

Can anyone help?
Dawn
  • 0

Advertisements


#2
rxkevco

rxkevco

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 461 posts
Hi,
Have you tried doing a system restore ???
Try setting the date for a restore before the childrens games were installed.
  • 0

#3
dbroemer

dbroemer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I did - but system restore doesn't appear to have enough memory to work...?
I wasn't given any bold dates to restore..
  • 0

#4
rxkevco

rxkevco

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 461 posts
Can you not just pick a date (without bold) and try the restore ??
Use the " create a restore point " icon.
Have a go and see if that works, if not, we could be
looking at using your xp disc to do a repair.
  • 0

#5
dbroemer

dbroemer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
cannot choose date without bold...
Will look for restore disk.

Thanks for answer...
  • 0

#6
warriorscot

warriorscot

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 8,889 posts
Try reinstalling he dvice drivers.
  • 0

#7
dbroemer

dbroemer

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I used the driver disk (didn't know I had this one) and that solved the problem.

Thanks for the help!
Dawn
  • 0

#8
rxkevco

rxkevco

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 461 posts
Nice one Dawn,,
Glad you are up and running again.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP