Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

spybot query


  • This topic is locked This topic is locked

#1
plaszac

plaszac

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 109 posts
I run severaly protection and on spybot when ever i run a check the same thing come up as problems and it then fixes them but if i then do another scan the sma e problems appear to be still there.
I get some messenger pop ups at very odd times which once they come up my norton creates a protection but that is after the fact .
but back to spy boy this is what it fixes each time.

:tazz:
DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, nothing done)
HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, nothing done)
HKEY_USERS\S-1-5-21-1229272821-507921405-854245398-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, nothing done)
HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, nothing done)
HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, nothing done)
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

;)
  • 0

Advertisements


#2
ilago

ilago

    Visiting Staff

  • Visiting Consultant
  • 363 posts
Hi plaszac

The DSO Exploit finding in Spybot is a bit of fault in Spybot itself. It should be fixed in the next version of the program. If that is the only problem that Spybot is finding and your computer is working properly then you probably don't need to take any other action.

If you do have other problems then follow the instructions in this thread http://www.geekstogo...?showtopic=2852

If you still need help - please ask.
  • 0

#3
plaszac

plaszac

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 109 posts
Cheers Ilago (:tazz:)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP