Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problems with Video Card


  • Please log in to reply

#1
John Cutler

John Cutler

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 113 posts
Hi,

I am having trouble with my video card (Radeon 300).

On start up my computer screen goes blank upon loading. I restart the computer in safe mode and it works. Then I delete the driver and restart the computer and it works.

When I go and change the resolution it goes back to a blank screen.

I have also updated the drivers from the ATI site.

Any suggestions?

John
  • 0

Advertisements


#2
austin_o

austin_o

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,089 posts
You can do some clean up of the previous driver installations and then re-install the current driver. First, make sure you have the current driver downloaded and available to install. Then go to http://www.drivercleaner.net/ and get Driver Cleaner (it is free). Then go to add/remove programs and remove the current video driver. Then reboot into safe mode and run Driver Cleaner TWICE, each time deleting all that it finds. Then reboot and install the current video driver.
  • 0

#3
John Cutler

John Cutler

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 113 posts
Did all that, didn't pick up anytihng to delete and still having the same problems
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP