Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Something is eating my internet !


  • Please log in to reply

#1
Adzi

Adzi

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 44 posts
I'm on BT Broadband 2Mbps using IE7Beta (and firefox)

I've noticed it slowing down. I've run all possible spyware and adware scans (Ad-Aware SE, Spyware Doctor, Anti-Spyware Beta 1.0, Spybot) and they all show up blank. The only programs connected to the internet are Steam (which isnt downloading anything) and xfire (again nothing being downloaded).

Any suggestion as to what's going on? :tazz:

Cheers

Edited by Adzi, 12 January 2006 - 02:22 PM.

  • 0

Advertisements


#2
samboo1

samboo1

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 121 posts
I have the same problem. I have download programs open as well, and i feel that after i close them the internet is faster. Sometimes the odd restart of the computer helps as well. It's slow right now. Last time it was slow, we rang up blue yonder and they said that the network had an error, so that could also be a possibility. Anyway, good luck with getting it fast again, and i think im gonna follow some of the advise given on here as well! My internet needs it!

Sam.
  • 0

#3
Adzi

Adzi

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 44 posts
I have no download programs open at all and its still slow :tazz: BT says everything fine but its not at my end !! Any help greatly appreciated :)
  • 0

#4
james_8970

james_8970

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,084 posts
from what you are discribing here it looks as if your computer is infected. No worries just go to the Malware forum and they'll fix you up as good as new. When posting in the malware forum please enter a Hijackthis log and be sure to read the following URL then post and someone will get to you as soon as possible.
http://www.geekstogo...-Log-t2852.html
thanx
James
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP