Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No post, no video, no nothing


  • Please log in to reply

#1
dredg707

dredg707

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Just built my new PC

Specs are:

ASUS A8N5X mobo
Athlon 3200+ CPU
1 gig corsair ram
Geforce 6600GT PCI express
Seagate SATA 250 gb hard drive
Cheap brand DVD-RW

I turn the PC on and the fans start going, but I hear no post errors or anything, and nothing is happening on the monitor and I've checked 100 times and its plugged into my video card.

Any suggestions?

EDIT: I've already tried removing the CMOS battery, I removed it for several minutes, popped it back in, still a no go

Edited by dredg707, 14 January 2006 - 01:01 PM.

  • 0

Advertisements


#2
DrMD

DrMD

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 18 posts
Read through the related post from DrMD concerning an ASUS that wouldn't post - three separate resolutions - #1 updated Bios, #2 changed the memory, #3 switched to an MSI board.

Good luck.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP