Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Boot trouble


  • Please log in to reply

#1
maja742

maja742

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I built my own computer (finally) and have been usinf it for about a month. The other day, i plugged a system fan into my mobo to see if it worked, it did. I powered down the computer, removed the fan, and when i tryed to turn the computer back on, every thing powered up, the fans lights, disks, etc, but nothing showed up on the screen, the bios didnt load, nothing. Its not the moniter, it works elsewhere. It sounds like it might be a graphics card problem, but i am almost certain that it is not. What do you guys think?

Edited by maja742, 14 January 2006 - 03:29 PM.

  • 0

Advertisements


#2
maja742

maja742

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
and yes i tried the tips in the hardware guides and tutorials pinned topic. there are no beeps and i reset the cmos, still no progress
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP