Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Major Issues emergency


  • Please log in to reply

#1
blather

blather

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Ijust built a new Abit An8 with a 3500+, 1 gig of pny and a 6600 gt 128 video card. Worked great the first few days. I was going to give my old parts to my brother-inlaw but when they did not work we scrapped the idea. Today though I pulled the new parts from my case and rechecked them. nothing happened.Funny thing is I am now having the exact same problem we encountered during the swap with my new parts. All connections are good and the digital readout on the abit post display comes on along with the other lights on the MB. There is just one catch though, that is all that happens. No beeps, no fans cpu or otherwise and no HD kick on. Any suggestions. Like I said all went well till I rebuilt the system.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP