Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Trouble installing new forceware drivers...


  • Please log in to reply

#1
Comrade General

Comrade General

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 387 posts
I did a reformate and installed the forceware drivers from the CD then downloaded the latest drivers from the nVidia website and tried to install it... I got this...

Posted Image

I have reinstalled the drivers over and over again and all that, so whats the problem?
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
you need to go to your system board manufactures website and download the drivers from them.
  • 0

#3
Comrade General

Comrade General

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 387 posts

you need to go to your system board manufactures website and download the drivers from them.


My video cards or Asus? I don't think my motherboard site would have my video cards drivers... BFG says go to nVidia. :tazz:
  • 0

#4
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Nvidia usually say uninstall the existing drivers then install the downloaded ones

Probably best to download them to a folder while you have the existing ones installed then change them
  • 0

#5
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
after uninstalling the driver I would recomend using driver cleaner to make sure its fully removed before installing the latest version.
  • 0

#6
Comrade General

Comrade General

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 387 posts
I uninstalled them and used driver cleaner and then installed the ones I downloaded, still didn't work...

Edit: I don't know what I did but installed this time.... So resolved. But thanks for the help guys. Sorry to waste your time.

Edited by Comrade General, 25 January 2006 - 10:21 PM.

  • 0

#7
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
Your welcome. glad its working for you.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP