Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Blind mans bluff, {resolved}


  • Please log in to reply

#1
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
I applied a theme while it was hanging and now my screen and all windows and text is black. Open windows appear black so I can't change the theme back in the properties panel. Alsto, my comp is hanging on boot. It either hangs right off for about a minute then normal welcome, logon and startup, or it will boot fast up to startup then drag while each process starts. I run pc booster and the boot up is fast but startup is incredibly slow. When I run advanced windows care, it's the opposite. I've spent hours trying to isolate the one setting that the two affect but they are both auto optimizing so no way to keep one from undoing the other. Please rescue a blind man from a certain hanging. :P

Edited by Ianzworld, 28 February 2006 - 12:32 AM.

  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
did you use something like window blinds to apply the theme?

try starting iin safe mode..does everything start up better?
  • 0

#3
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
Thanx for the quick response. I'll try safe mode after I log off. Theme is nothing special just all black and was applied normally in xp. The boot problem really has me ticked.
  • 0

#4
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
right...wanna see if we can get rid of the all black so that we can work on the rest
  • 0

#5
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
Ok, I'll be right back.
  • 0

#6
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
I can see, I can see!!! Thanx, was able to reapply theme in safe mode. The boot problem is very strange. I have no malware I can find. I recently was infected with vcodec and its variants but ran smit rem and every other cleaner etc I could find.
  • 0

#7
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
i would say that your two accellerators are competing...i would say pick one and disable the other and see what happens
  • 0

#8
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
Hmmm...Aceller...s?????? :tazz:
  • 0

#9
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
pc booster and adcanced windows whatchamawhosit
  • 0

#10
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
I tried that. Even uninstalling each one several times. The setting might have something to do with disk a I/O settings or a prefetch value or something like that. Whenever I run adv windows .. it fixes the startup but causes boot hang. pc boost fixes boot hang but then processes take 1 second each to start and ther are forty of them. Neither accelerator runs at startup they are just optimizer apps so some setting in the system is whacked I think.
  • 0

#11
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
you've got 40 different items running at startup?!?!?....yeah..that would cause a slow down in loading windows for sure...why do you have that many items running at startup?
  • 0

#12
Ianzworld

Ianzworld

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 50 posts
Sorry. Services I should have said. I have no major programs starting. 13 of them start in safe mode. Some are nvidea, some palm etc. I removed many since last xp install. Toshiba default starts nearly 50 and I didn't have this problem then. As I said it is really strange the way these two apps undo each other so there must be setting somewhere i can change???
  • 0

#13
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
i'm not familiar with either software package...sorry...does either of their websites have a support forum?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP