Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound error!


  • Please log in to reply

#1
Nevrad

Nevrad

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi everybody!

I have a problem with my audio. I have a Pentium 4, 512MB RAM and I am unable to play any sound through my speakers, be it CD's, DVDs or PC midi audio. The error meassage that pops up everytime I click on ana audio link is the following:

Windows cannot play the sound %SystemRoot%\media\WindowsXPError.wav Sound card may be in use

Can somebody tell please help with my probem?
  • 0

Advertisements


#2
Besttechie

Besttechie

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPip
  • 386 posts
Hi and Welcome,

Few questions:

1. What OS are you running?

2. What brand / model sound card do you have?

3. Do you have the latest sound card drivers for your sound card? If not, you might want to update them.

Post back with the answers to my questions, and we can go from there.

B
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP