Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Wireless configuration help


  • Please log in to reply

#1
ldbonner

ldbonner

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 37 posts
Hey guys,

If you happen to know where a post is that answers this questions, feel free to redirect.

Desktop (Dell)- XP 2000 sp2
Laptop 1-Dell Insp 6000 - XP200 sp2
Laptop 2 - Dell Inps 1150 - xp2000 sp2

I am using a NETGEAR WIRELESS (WGR614v5) and I am having trouble getting my business computer connected properly.

I troubleshooted the problem by disabling my security, and it connects great. When I try to configure my security settings

OPEN ->WEP ->64BIT

It shows limited or no connectivity(5 full bars), but I am not able to get online.

Is there something in TCP/IP Im missing?

Firewall is a Zone Alarm

Edited by ldbonner, 21 January 2006 - 10:34 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Dan

Dan

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 1,771 posts
Hi ldbonner,
I would assume that you're not setting up the security properly -- are you sure you're entering the WEP 10 hex characters correctly? In your routers Setup, have you added your computer's MAC Address? You should also disable your software firewall whilst troubleshooting.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP