Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Run Missing From Start Menu and ? After The Date In Corner


  • Please log in to reply

#16
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
well that didn't help at all....not one bit in fact..hehe

do you have your 2000 disk?

did you get the run command back?

if so put it in the drive and do

what about that?

don't remember if we ever tried starting in safe mode...did we? if you start in safe mode is the run command available/
  • 0

Advertisements


#17
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Safe mode - no run in start menu
Normal mode - no run in start menu

The log-off button is fixed in the start menu (after deleting two recommended HiJackThis entries earlier in post), it is still grey and inaccessible in the ctrl + alt + delete menu.

I do have my Win 2000 disk
  • 0

#18
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
do you have the new task button in task manager?
  • 0

#19
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
No, "New Task..." is also grey
  • 0

#20
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
YOU HAVE GOT TO BE KIDDING ME......hahahaha

http://support.micro...b/238359/EN-US/ <--let's try a repair
  • 0

#21
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
That clock thing is kind of odd....can you drop into system bios and see what date and time this thing is on?
  • 0

#22
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
I will try a windows repair off of the CD then... see if it fixes that clock too

I'll get back to you
  • 0

#23
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
check the clock in bios first
that could cause install problems
  • 0

#24
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts

check the clock in bios first
that could cause install problems


Planned on. That clock is very odd though, I have never seen that myself :tazz:

Can't get rid of ? in windows, hope I have better luck in bios

Brb
  • 0

#25
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
May have a problem, disk in drive but not booting to cd

Any way to make Recovery Console run from bios\dos?
  • 0

Advertisements


#26
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Never mind, it seems when my buddy worked on my computer he gave me back an SP2 disk when I have SP4, time to go knock some heads :tazz:
  • 0

#27
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Might take a while to get the CD issue resolved. Any alternative way to get recovery console or another way to fix problem?
  • 0

#28
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
on the regional settings above....go to the tab that says TIME, and change the time format away from millitary time. (pick the format hh:mm:ss) HH means military time

Are we still having issues with RUN?

GO to c:\windows\system32, find gpedit.msc, doublelclick it

Go to USER CONFIGURATION > ADMINISTRATIVE TEMPLATES > START AND TASK BAR....

is REMOVE RUN FROM START MENU configured? If so, double click and set to NOT CONFIGURED
  • 0

#29
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Posted Image

I do not know how I missed this!!! Time is now fixed :tazz:



Posted Image

Sadly, run in start menu is still a miss... all were set to not configured
  • 0

#30
wm_hunter

wm_hunter

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 163 posts
Anyone have an idea on the run in the start menu now?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP