Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Ikonboard sign up


  • Please log in to reply

#1
denko

denko

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hi, I am trying to join another board. I enter the registration info and get this message; An error occured, not all of the required fields were sent from the validation link. Please ensure that they whole link was entered, it's possible that your email clients auto-wrapper cut the link in half. Please try again.


I have no idea what they are talking about. I am entering the info into the site, what does my email have to do with it? Any help would be greatly appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Hi Denko
I assume you are trying to join the Ikonboard forum
Ikonboard
If you PM me your email details I will send it to the Administrator of Ikonboard
telling of your problem.
Cheers
Peterm
  • 0

#3
denko

denko

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Peterm, thanks for the quick reply. The PM has been sent. Thanks again.
  • 0

#4
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Was the Ikonboard link in my message the correct one you were trying to access ?
Also the bit about the email auto wrapper I think you will find that it is like word or any kind of message system such as this one that when you get to the end it wraps to the next line so the hyperlink can be broken into 2 lines.

Edited by peterm, 28 January 2006 - 12:14 AM.

  • 0

#5
denko

denko

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hi Peterm,
Was the Ikonboard link in my message the correct one you were trying to access ?
I think it would work, at lest it would be a start. I am trying to access a board that uses Ikonboard but is not Ikonboard, if that makes any sense. I sent you everything I know in the PM. I did send a reply to the Ikonboard upon receipt of their email, they have not replied. I have entered the unique code and other info many times. I guess they have made it as difficult as possible to join, maybe to keep guys like me out. Again, thank you for your help.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP