Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

SLI instability...

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
Hey guys.
I'm probably flogging a dead horse here, but i posted before about not even being able to get SLI working on my machine. I finally did get it working, but the problem now is that sometimes i'll boot up and it will just not see the second card again.
There isn't really any patterns to it, I would check the SLI bridge, reseat the cards, change the slots on the 2 cards to make sure its not a problem with the card itself, upgrade to the newest forceware drivers, and sometimes it would come up and detect it fine.
This last time it went for several weeks without any errors. Thought i had it beat. I just booted up again and now it can't see the second card again.
Has anyone had any issues like this? What did you do to fix them and what could i possibly do to fix them. I've been working on this basically since i got my second video card and i'm getting very frustrated with the issue. Thought that perhaps someone that isn't effected by the problem might have a better idea.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP