Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem with my Hdd


  • Please log in to reply

#1
Syppe

Syppe

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Ok, this is my problem.

When i plugg in my hardrive (which is a Maxtor 300g) i dont seem to get passed the Windows loading screen.
When i get past the loading screen, all i get is a black window.
When i unplugg its all ok again.

i have had my comp on warranty service for the motherboard and they replaced it, now i dont know why the Hdd is messing up, it worked fine before the incident, if anyone got some knowledge or tip about what to do i would be realy greatfull.

Sincerely: Syppe
  • 0

Advertisements


#2
Nait Dawg

Nait Dawg

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts
Have you installed service pack 2 yet?
  • 0

#3
memberix

memberix

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
if it's not your primary hdd you have to set the jumpers on the maxtor to slave
  • 0

#4
Syppe

Syppe

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts

if it's not your primary hdd you have to set the jumpers on the maxtor to slave

No its not my primary hardrive, and its a a sata hardrive too.. so i dont know if a would set the jumper anyway to satisfy that need..
  • 0

#5
DeSade

DeSade

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 377 posts
Do what Nait suggested it solves most of the SATA problems.
  • 0

#6
Syppe

Syppe

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
and yes i have service pack 2 installed.
  • 0

#7
DeSade

DeSade

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 377 posts
Now it gets complicated.

What motherboard do you have in the system?
  • 0

#8
memberix

memberix

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
is your primary hdd also SATA. You have to give as more info
What motherboard, drives you have...
  • 0

#9
Syppe

Syppe

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
yes my primary is also a SATA and my motherboard is a Fujitsu-siemens D1826-G, thats the modell. Dont know much more because they put it in yesterday.
  • 0

#10
Nait Dawg

Nait Dawg

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts
Is your motherboard set to read the two Sata's sperate and in the right order?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP