Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

ASUS A8N-E not powering up ?


  • Please log in to reply

#1
jay2006

jay2006

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi,

I have an Antec Overture 2 case, and have my ASUS A8N-E motherboard installed, with both the 24-pin power connector and the 4-pin ATXV12 connector. When I press the power button on the front of the case, all the fans starts spinning - but powers down in appx. 1 second.

I have not installed any RAM, CPU, Videocard or anything else but a clean motherboard.

Do you have any idea what it might be ?

Hope You can help, thanks.

/Jay
  • 0

Advertisements


#2
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
maybe because you have not installed anything else?

As a bare minimum, you need a cpu, motherboard, ram, and a videocard to get a boot.

add those first, then listen for BIOS beeps and report back
  • 0

#3
jay2006

jay2006

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
But even though I have installed no RAM, CPU or other device on the board, the board should still power up and keep the fans spinning right ?

The green light on the board is on.

I have also tried installing RAM and the CPU on the board, but still the same result.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP