Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

TCP/IP not found


  • Please log in to reply

#1
perroguano

perroguano

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
hello. in his job, my father get a laptop, this belong to someone else (in the same job) but it is a complete mess (talking about programs, virus, registry)
one problem i can not handle is that i get this error, from symantec(wich by the way, suscription has ended) tcp/ip not found
it locates the net, "excelent" but cant log because it stuck in "getting ip"
i remember he bring it to home one time and i have connected to the net and the WZC was working, i have just selected the net, set the password and everythings fine.
but now WZC says i have another program to do that and i should use it.
can you give some advice?
:tazz:

Edited by perroguano, 12 February 2006 - 12:50 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Mile Runner

Mile Runner

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 455 posts
Hi Peroguano,alltough you this is not the awser to your question, but i suggest you go to the malware forum and get the lappy cleaned before you do anything important with it. :tazz:
  • 0

#3
perroguano

perroguano

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
while installing the nod32 i get this
"load winsock 2.0 or higher"
then i should try to reinstall the antivirus.
im reading about wolverine and trumpet-----
thanks :tazz:
  • 0

#4
perroguano

perroguano

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
by now i think it is a winsock problem, i get this error 11003 and looking more
http://msdn.microsof...ror_codes_2.asp
but i have no idea of what this means, im also reading this, but im going blind. using the manual method, if this does not work im gonna kick the computer [bleep] :tazz:
http://support.micro...kb;en-us;811259
  • 0

#5
achilles becqx

achilles becqx

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts
Hi,
Disable Norton security from the programs menu and then try....it makes a huge difference
  • 0

#6
perroguano

perroguano

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
achilles becqx thanks for the help. actually the suscription has ended (norton) so i uninstall it, and put the nod32 trial (by now)
thats how i get a clue of whats going on, so, now it works, wzc its working and i can see the net already and i put my password, i feel im closer.
i was with norton even with his 2005 expecting things go roght with 2006, but now, i quit.
thanks for the line, almost there :tazz:
  • 0

#7
ScHwErV

ScHwErV

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 21,285 posts
  • MVP
I didnt understand your last reply, but I am going to move this to the networking forum just in case you dont have everything figured out.

ScHwErV :tazz:
  • 0

#8
perroguano

perroguano

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
i have been a while, i've resolved the thing.
the link i posted was the key (microsoft support)
http://support.micro...kb;en-us;811259
it was the winsock.
thanks :)

ill post the log in the proper forum to make sure that everything its ok. :tazz:

Edited by perroguano, 12 February 2006 - 12:55 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP