Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

repair problems


  • Please log in to reply

#61
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
dsenette: Thanks a ton for all your help and willingness. I don't know why all the weird stuff happens to me but I appreciate you sticking through it.

Let's hope this repair works
  • 0

Advertisements


#62
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
i'm gonna blame it on some form of weird radiation...or maybe you've got really bad acidic gas or something...have you eaten alot of chili lately?
  • 0

#63
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
*SNIFF* uhmm.. we'll just stick with the radiation theory


:tazz:
  • 0

#64
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
*happy dance*

It's working. The display is screwed up and norton had a problem but I'm pretty sure a reinstall of norton and a driver update will get that back working.

I think it was Dave who fixed it.. I put on some Dave Matthews Band music so I didn't start punching walls and it started working fine...
  • 0

#65
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
dave does have that effect...so as of right now we've got two mostly working computers right?
  • 0

#66
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts

dave does have that effect...so as of right now we've got two mostly working computers right?




yeah 2 mostly working computers..

the first one is just really really really slow. Everything is there but it takes forever to load apps or browser windows. I can't even do updates because it's so slow. I'm really thinking about just starting that one over from scratch.

oh I need to start it back up and see what it said when I tried to activate the software. It said something couldn't be found. Lemme check that out real quick like.

once again thanks for your help!
  • 0

#67
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
ok graphics working fine on the second one. Doing updates now.
  • 0

#68
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
well.. windowsupdate site won't come up. It says it's loaded but the page is blank. I found some cookies on here that aren't from me being on the computer. SO I have to find out who was on it and have a little talk with them I guess.
  • 0

#69
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
still no luck getting the windows update page to show up. The page says it's loaded (no errors on page or script error) but nothing.. just white.
  • 0

#70
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
Step 1
Are you getting a specific error message?
If so, go here and check it

http://v5.windowsupd...t.aspx?ln=en-us

If no error, go to step 2

Step 2

Start >Run, type
regsvr32 jscript.dll
<enter>

try windows update. Still not working? Try

Start >Run, type
regsvr32 MSXML3.dll
<enter>

try windows update. Still not working? Try

step 3

Download and install the following

http://www.microsoft...&displaylang=en
  • 0

Advertisements


#71
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
I've gone through and regsrv32 some dll files but not the second one you listed I'll try that and then your other link.

I found this also.. http://support.micro...122120121120120

which is alot to go through heh.

hope yours works
  • 0

#72
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
it was the first one. Thanks again!


so what do you think about the orginal problem? Just go ahead and format/clean install since it's being so slow??
  • 0

#73
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
the other computer...had to have a reason for it's inital failure...most of those failures pointed to hardware....but...checkdisk worked fine....i'd still suspect the ram to be honest....IF you want to you can always format and start over...since you already backed up the data....though if it is hardware...format reinstall wont help much...
  • 0

#74
dnbfreak

dnbfreak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 143 posts
I'll see about running a memtest when I get this other one fully done
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP